Elektrische auto opladen

Veel mensen denken dat een elektrische auto opladen een heel karwei is. Zij geloven dat er weinig oplaadpunten beschikbaar zijn of dat het opladen lange tijd duurt. Dit beeld is ontstaan in het verleden maar is anno 2016 al lang niet meer correct. Een elektrische auto opladen is tegenwoordig namelijk zeer snel en gemakkelijk.

En wanneer u ervoor kiest om een elektrische auto te leasen of te kopen via EV-Solutions, maken wij het u alleen nog maar gemakkelijker. Wij vragen namelijk niet alleen de voordeligste subsidies voor u aan, maar installeren de benodigde oplaadpalen ook direct op de locatie die u wenst. Zo kunt u uw elektrische auto eenvoudig opladen en kunt u direct beginnen met elektrisch rijden.

Bekijk nu ons aanbod

Elektrische auto opladen thuis

Wilt u uw elektrische auto bij voorkeur thuis opladen? Geen enkel probleem, dan installeren de specialisten van EV-Solutions de oplaadpaal gewoon bij uw huis. Elektrisch rijden wordt zo wel heel aantrekkelijk. Bij thuiskomst plaatst u de auto aan de lader en de volgende ochtend kunt u weer met een volle auto vertrekken.

Veel mensen merken dat zij er voldoende aan hebben om hun elektrische auto thuis op te laden. Een thuislaadpunt zorgt er namelijk voor dat u altijd een oplaadpunt in de buurt heeft en nooit lang hoeft te zoeken. Wilt u liever uw elektrische auto opladen bij uw werk? Ook dat is in de meeste gevallen een uitstekende optie.

Elektrische auto opladen kosten

Een oplaadpaal bij uw werk biedt u de mogelijkheid uw elektrische auto op te laden op een speciale plek op de parkeerplaats. Na aankomst op kantoor kunt u bijvoorbeeld enige tijd werken, waarna u met een opgeladen auto vertrekt naar uw afspraak. Het bereik van uw elektrische auto wordt op deze manier extra groot.

Een elektrische auto opladen brengt weinig kosten met zich mee en bovendien kunt u rekenen op zeer interessante fiscale voordelen. De fiscaal specialisten van EV-Solutions beantwoorden graag al uw vragen op fiscaal gebied, zodat u in overleg met uw accountant de juiste maatregelen kunt nemen.

Neem contact met ons op

Elektrische auto opladen laadtijd

Een elektrische auto opladen gaat tegenwoordig dankzij de vele technologische innovaties uitermate snel. De meeste mensen zijn verrast door de korte laadtijd en ervaren het opladen van hun elektrische auto zeker niet als een tijdrovende klus. De exacte laadtijd van uw elektrische auto hangt uiteraard af van het specifieke model dat u gebruikt.

EV-Solutions maakt uw elektrische auto opladen een fluitje van een cent en biedt uiteenlopende laadoplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij ontzorgen u compleet en bieden u niet alleen een prachtige elektrische auto, maar helpen u ook met een deskundige installatie en inrichting van uw parkeerplaats. Meer weten? Neem contact op via info@ev-solutions.nl.