Klantnaam:                          Douma – Lohmann, adviseur zorg –

Contactpersoon:                Marjon Lohmann            

Datum:                                  15-5-2015    

IMG_1778

Hoe ben je erop gekomen om elektrisch te gaan rijden?

Onze auto moest vervangen worden en mijn jongste zoon is nogal geïnteresseerd in elektrisch rijden. Zo kwamen we op het idee van de Tesla Model S, een elektrische auto, dus zonder benzine motor.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

De vader van Tsjeard Mast, de eigenaar van EV Solutions, zag dat er nog geen laadpaal bij onze woning was en vertelde dat zijn zoon hier wel voor kon zorgen.

Wat zijn je ervaringen met de auto en het laden?

De ervaringen met de auto en het laden zijn super. De Tesla is een ongelooflijke auto. Thuis aan de laadpaal laden we er elk uur 50 km bereik bij. Onderweg laadt je op bij speciale Tesla punten, superchargers genaamd. Dankzij Superchargers kom je gratis in onder andere Noorwegen, Berlijn en Zuid Europa. De auto rekent zelf uit hoe lang je moet laden en brengt je ook naar de superchargers.

Wat zijn de reacties op je auto in je omgeving?

Geweldig, mooie auto, mooi concept.

Wat zijn je ervaringen met ons?

De ervaring met jullie is uitstekend. Prettig, betaalbaar, betrouwbaar en snel.

Voor mijn kennismaking met EV Solutions waren er 4 bedrijven die wel een paal konden leveren: bedrijf 1 is alles komen opmeten, maar een offerte heb ik nooit gezien. Bedrijf 2 heb ik wel een eerste offerte van gehad, maar nadat er een paar veranderingen moesten worden doorgevoerd werd er geen nieuwe offerte geleverd. Bedrijf 3 kwam niet vanwege autopech en daar heb ik sindsdien nooit meer wat van gehoord. Bij bedrijf 4 werd haast het drie dubbele gerekend, die wilde de hele meterkast verbouwen. We hadden de moed al opgegeven en laadden de auto middels een gewoon stopcontact, dat kan ook, maar dan laadt je maar 11 km per uur. We waren dus in het begin wel benieuwd wat EV Solutions ons zou gaan brengen, maar we zijn dus echt dik en dik tevreden!!

Zou je ons aanbevelen bij vrienden/ kennissen/ familie?

Ja, zeker weten, helemaal!