Totaalpakket elektrisch rijden

 

Thuis laden

Wat denk je van thuiskomen, auto aan de lader en ’s ochtends weer vol vertrekken. Relaxed hoor. Je zult merken dat je laadpunt thuis je belangrijkste laadpunt is. Koop of lease je een auto via ons, dan kunnen we ook de aanschaf en vakkundige installatie van je thuislaadpunt regelen. Lekker gemakkelijk!

Op kantoor laden

Een speciale plek op de parkeerplaats, met een laadpaal. Dit vergroot je range: je komt aan op kantoor, neemt een bak koffie, uurtje werken en vertrekt met extra range naar je afspraak! Je kunt kiezen voor de installatie van een openbare paal of een paal voor jou alleen. We regelen het graag voor je, zowel de aanschaf als de vakkundige installatie en inrichting van de parkeerplaats.

Fiscaal advies

Hoe werkt het financieel precies wanneer je elektrisch gaat rijden? Met versneld en extra afschrijven… En de bijtelling dan? Wij helpen je met al je fiscale vragen zodat je precies weet waar je aan toe bent en je met je accountant de juiste regelingen kunt afstemmen.

Laadpas

Altijd handig: een laadpas voor onderweg. Nederland staat vol met laadpalen, dus als je ergens een afspraak hebt of een boodschap doet kun je lekker even bijladen. Meestal nog op een aantrekkelijke vrije parkeerplaats ook! Er zijn bijna 20 aanbieders van laadpassen. Wel of geen buitenland, snelladen, etc. Laat ons dit maar regelen, service van de zaak.

Laden op zonnecellen

Heb je nog wat ruimte op je dak? Plaats dan zonnecellen en laad je auto met je eigen energie. Zonnecellen zijn op zich al een interessante investering met een hoog rendement. Als je op je eigen energie gaat rijden is je rendement nog veel hoger! Een handig pakket zonnecellen op je dak, of zelfs een zonne-carport, regelen we voor je!

ev wagenparkscan

Ben je benieuwd wat het je zal opleveren wanneer je deels of geheel met je wagenpark op hybride of elektrisch overstapt? Laat ons het voor je uitrekenen. Op basis van de kenmerken van jouw wagenpark berekenen we de investering, fiscale consequenties, afschrijving, ‘brandstof’-kosten en onderhoud, koop of lease, alles op een rij, zodat je een gefundeerde beslissing kunt nemen.